Potraga za blagom je sinonim za igru adrenalina tokom koje će djeca biti aktivni učesnici u živopisnoj, zanimljivoj i nadasve uzbudljivoj pustolovini potrage za skrivenim blagom u tajnim odajama. Svrha pomenute aktivnosti je podariti djeci mogućnost da uz interakciju i druženje s drugarima obiđu znamenita mjesta jezgre grada, da se upoznaju s povijesnim ličnostima, a sve to kroz pronalaženje tragova i rješavanje zagonetki koje su postavljene posvuda u staroj jezgri grada. No, tu se ne završava naša pustolovina. Naposljetku, potrebno je pronaći skriveno blago, što je zapravo iznenađenje za pobjedničku ekipu. Neznatno slabija ekipa svakako neće otići praznih ruku iz naše agencije. Razbudite maštu u svome djetetu, neka uživa u igri od napetoga početka pa sve do slatkoga kraja. 

CIJENA: 15 KM po djetetu (minimalno 10 djece)

1 Comment

  • Lejla Mukinovic
    Posted Decembar 15, 2019 10:35 pm 0Likes

    Dobar vece, htjela bi da prijavim svoju kcerku koja ima 7 godina na vas projekat Potraga za blagom, pa me zanima da li smo vec zakasnili ili ima jos mjesta?

Comments are closed.

icon-1.png

O nama

Mali ambasadori je projekat turističke agencije Insider, u saradnji sa Turističkom zajednicom Kantona Sarajevo i Općinom Stari Grad.
icon-2.png

Adresa

Address: Zelenih beretki 30, 71000 Sarajevo
icon-3.png

Kontakt

Radno vrijeme: 9:00 – 17:00Telefon: +387 61 19 05 91/ +387 33 53 43 53Email: info@sarajevoinsider.com